Wednesday, April 22, 2009

Teman baik bulanan


hahhh!!! teman baik pon ade ikot2 time ke??
bulanan?? means every month la kan?

hmm...xlain xbukan...harusla..~~kesakitan yg xdpt di gambar dgn kate2 ituuu... =(


hmm..xsemua org rs...tp aku insan2 terpilih yg merasa......yeee....setiap bulan..... =(
mmg dr dulu lg.....

ingt lg....
ms skolah2 dulu..time itu.....mesti aku ponteng skolah...cikgu2 ngn warden2 pon da phm...
ms kat U...mesti aku xg klasss.....nasib lecturer paham....smp lecturer lelaki pon da tau...
aku terus terang je....sbb nak amik mc mmg dah xleh....abis xkan nak ponteng gitu je....nasib xbaik ade kuiz that day..tak ke rugi besar aku...markah sume tu beb..... =O

penah smp 1 ketika...terpakse susahkan kwn2 baik aku..papah aku g klinik...sbb aku da pengsan pon time tu... =( aku ingt lg time bulan pose ms aku sem 5.....many thanks to han...ja....dayah and isyah.....sori sgt...aku xberniat nak susahkan korang... ;(

penah juagk aku susahkan roomate aku sbb aku da temuntah2.....sowiiiiii...... =(

bile g jumpe doktor...... "xde pape....bende biase...hormon...." sudah'y mkn ubat tahan sakit la...smp sekarang tiap2 bulan mkn la aku ubat tahan sakit..tp tetapppp...... ;'O

last monthh punye crite......sekali lg aku da susah rakan2 ku...kat opis plakk...kat tmpt duduk aku gak..aku rebah...pitamm.... :( yee...sy susahkan mereka2....sgt panic mereka...sori korang2....semua kasi sweater kat aku...pdhal derang sdr dlm kesejukan...yee...bilik tmpt kami keje itu sgt2 sejuk.....sbb ade segala server bagai kot.....ade yg g beli air panas tuk tungku...waaaa....mereka tuam2 kat perot aku smp aku tetido ok....sgt baik kan mereka...... =) bile aku dah ok...mula flash back blk....tekejot tgk aku tetibe rebah....ronta2 kesakitan...yee...mmg begituu....aku smp da tebiase...tu sbb klu rs da skt aku xmo g keje...sbb xmo susahkan org...bukan sebab saje gatal2 nak amik kesempatan nak cuti ok..biar aku tahan guling2 sorang2 kat umah...last 2 month...aku pitam kat muke pintu bilik...huuhuu...xsempat smp kat katil nyer hal....aii...mcm2 lah..nak camne...sabar je la...tahan je laa...da Allah nak kasi..

dan arini....

kul 1 lebih aku da blah dr opis...mntk kebenaran akak2 senior pastu blah..xmo la susahkan mereka2 lg..smbl die terokk,baik aku blk umah je...ms jln ke kete..aku da mcm weng2...jln da xbetul da..tp tahan jugak...sabar n...sabar...drive pon cam xbetul....da peloh2...nasib kete xbyk so leh drive laju skt...smp umah cepat2 msk air.....nak tungku.....air menggelegak tu aku tuam kat perot.....hmmmm...legaa skt...smp ke ptg aku tetido ngn air botol yg xpanas da.....Alhamdulillah...ok suda...sengal2 skt..aku leh tahan.... =)
ubat? ikhtiar??
daa mcm2 dah....asal ade org ckp elok je sume aku try....yg mahal ke...murah je...sume try...tuk bulan pertama cam ok skt...pastuuu.....da xok....sakit jugak.... :( skg ni mkn suppliment je la...mayb xkan elok terus...tp usaha je la...kan..kan....

sekian cite teman baik bulanan aku yg pasti dtg melawat aku tiap2 bulan...bulan ni settle dah..bulan depan die dtg lg la tu.....hmmmmm......

7 comments:

dd dudu said...

huhu dd klu dtg bulan tu, byk pasal emosi laa... jadik terlebey2 sedey, cepat sedey... nak marah pun sedey.. huhu

tp cian anne tahap pitam camtu :] erm

anneweeza said...

dd dudu >> huhu...itu normal la ek..n pon emosi gakk..tp emosi takoot sakitt..emosi risau2...hmm...

miezamo said...

N..the best solution is.........k*w*n jek...hehehe

It's proven ok...trust me *wink*

anneweeza said...

kak miezamo >> hahah??? yeke....

fati said...

kesiannya kamoo anne! tapi seperti bersetuju dgn pendapat 'miezamo'

anneweeza said...

fati fat >> weyyyyyyyyyy........
awass kamoooo ;O

liza said...

btul la anne...org kate klu ps kawen sume tu ilang, senggugut ke sesungut ke...huhuhu...siyes ni....
so, lg skali aku
ring....ring....hello,pakcik....makcik.... ;p