Wednesday, January 21, 2009

Pearl White ku disakiti lg…….

Tak tahu lah nak cite camne…sejak 2 menjak ni jln teruk sgt plak jam’y….makin ari makin menjadi-jadi la plak…parking jgn ckp la…even sape yg kul 8 pon dah xde parking…so aku yg smp kat kul 9 nih haruss la parking haram kan…pang~huhu

Last week dlm ari selasa kot….blk keje je tgk pearl white ku dah ade kesan kene ‘cium’…aduhh!! Perit tul….tp nasib baik sikit je and boleh ilang la sbb cam kene getah kete yg biadap tu je la…xtau la kete pe..ms aku parking pg tu pon ade avanza lalu..ok je…muat je…mmm mayb kete org tu lg ‘besar’ kot..mm xpelah…nasib leh ilang kesan ‘lipstik’ itu….

Tp…………knape?? Smlm kene lg…..ihik ihik…sedih sgt…aku jage kete cam jage diri sdr tau…kdg2 rs i keje tuk byr kete…uwaaaa….i sanggup tahan keje yg cam tutt ni sbb nak byr kete tau…..arghh!!! apekah yg terjadi??? Alkisah….nak blk umah ptg smlm pehh sgt la jam jugak…kuar je dr putrajaya br je smp yg area tangki myk tu…aduhh dah jam dah…huh…..pjg gile…ngn ujan lg….dah la time tu sakit pale..aku pon relax je…mls nak pkr sgt…pkr +ve je la….”biarlaaa…kang spm la jugak..aku bukan nak kejar pe pon” kate dlm ati je la….

Penoh kesopanan aku memandu…org yg b*d*h dan xreti sabar tu..aku bagi je la lalu dulu.”mmm..die dah xtahan nak b*ra* kot…”kate dlm ati lg…tpppp……..mmg slow gile la..xyah tekan myk pon..angkt brek je….tppppp….bile smp je bwh f.over yg nak susur seri kembangn tu…tetibe kete dpn aku tu..berundur je….eh ehh..aku pon honn bgi nak gile….tp akhir’y….dushhh…kene gak kete aku…even xde bunyi..tp goyang gak la kete aku…huhh…..dah touch kete aku br die prsan…seyes b*ng*ng driver tu….aku dah xtau nak wat ape…nak benti mmg dah xleh..jam sgt terok..org sblh2 tgk je…tgk2 boot dpn aku..alaaaaaa ape yg dah kene tuu…tp aku nak benti xlehh…argghhh..kete b*ng*ng tu leh bukak pintu kete die then angkat tgn…siot…..tmbh denyut2 pale aku….aku amik info psl kete tu…dan doa….jgn la ape2 jd….

Smp la kat umah….aku nmpk kete tu arah ke JJ….oooo..ok…org situ gak ke..ape2 leh je aku nak carik kot..kot la….xsempat msk parking trs aku trn nak tgk kete..waaa…nsb xde pape..tp no plat cam cacat dah…ade luke2..sian pearl white ku…mesti die sakit….sedih aku tgk pearl white ku…plat tu pon dah mcm goyang2 dah..gam die cam nak xbape lekat…”sabar ye pearl white ku…xlame lg kan time nak g servis…nnt kite treatment best2 k…ok k..nnt gaji kite g polish yg mahal tu nak?? Kan kite dah tgk aritu..ok…ok..jgn majuk2 k...” alaa aku tau pearl white ku dgr aku ckp....tingggg.~~

Sedih betul kan..bile kite dah hati2 tp org lain?? Kite dah jage elok2 tp org lain yg wat xelok...


Sorila...mmg gelap gile pic tu..time tu dah kat kul 8 pastu ujan plak tu..aku pon xde mood lgsg nak edit...tu luke tu..aduh...nasib la....sikit je lg nak kene bumper...adehhh.....

6 comments:

MaR~ said...

huhu~

bt0ll2, kdg2 jage cmne baik pn, kalu nk jd, jd jgk bende2 yg x diingini ni. huhu~


syukur, awk x ape2. apepn, take care dear, drive safely~~

anneweeza said...

mar >> ye...ye...syukur sgt...aminn...

Miezamo said...

loh..sian pearl wite..sakit agaknya tu..x pe nnt sapukan aloevera..nnt ilang la kesan luke tu*wink*

dd dudu said...

oooo kite tau flyover yg susur ke sri kembangan tu huhu dr highway puchong kan kan
situ mmg berbukit kannn huhuhu bole plak keta tuh xseda yg die tgh berundur uhuuu~~

saba yuk pearl white n tuannyee :)

anneweeza said...

dd dudu >> yeye....di situ laaa....waaaaaa!!! :O

liza said...

aku nye kude hitam pn dh penah cedera parah tau x...cian gak kt die...huhuhu