Friday, January 2, 2009

merapu...

Adeh...mengantuk tul la arini...tebayang plak katil kat umah tu hah..mmm...kebosanan melande dah ni...plus ade bende yg dok melekat dlm pale aku nih..mmm bab tu nnt la aku cite heh..bg "die" lps dulu..ala sok je.. :) ade gak isu portal td...mm dah pon aku settlekan...kes dah penah jd ok la....klu timbol kes xpenah jd..pehh jenuh gak aku nak carik solution..mntk2 arini dah xde isu..wakakaka.. :) yee...saye mmg malas nak layan org2 itu..siape kah?? fatee sile tolong jwb...hohoho... :P
mmm bile dah boring2 camni, aku pon belek2 la h.pon..tgk2 gmbr....bc2 msg..hoho tejumpe plak gmbr yg aku snap last wednesday...ptg2 ms dah nak time blk..hoho...derang xprasan pon ms aku amik nih...hahahh...sbb camera phone aku xde bunyi..ngeee :)

soo..cite psl gmbr je la heh...ok 1st pic..

L-R : kak long ngn wani tgh dok sembang....hoho..psl pe ntah..rs'y k.long tgh dok cite psl kwn die..tp yg klakar'y last2 wani penah jumpe kwn k.long tu..hahah...wat abis air liur je k.long cite..hohoho...ni la ragam bile dah xbleh blah nak wat keje...sok'y kan cuti new year..so pale mmg dah ke tmpt lain la...ngee...

2nd pic plak...tadaa....L-R : sarah ngn azza....sarah dok tahan lg tu wat migration...hahaah...sbb byk lg kate'y...hee..sian2...tp ok what?? at least ko wat bende yg akan settle gak..ade tmpt nak refer plak tu klu stuck?? akuu??? haha..sape nak jwb?? huh sungguh emosi aku bile cite psl task aku..Azza plak tgh prepare nak pulang dah...die blk awal sbb die dtg awl..lum kul 8 die da smp... :) dtg skali ngn ayah nyer...wahh jimat nih...xyah kuar duit tmbg...ngee... :)

ok..pic teterusnye palk..ok jap2..upload ar dulu...

Ini k.ina....ngee :) sgt tekun die keje that day....hohoho..plus tension ngn bengang...sian die..sume die kene jwb sbb k.ct cuti....Biase ar user kan cam t**k...hahahah!!!..sobar yo lah...nak tnye org lain cam xleh nak bg jawapan(bersamaan cam xtau..ngee)..nak tnye aku?? bab portal leh la..tp kene mrh ngn aku dulu ar..yela2..dah korang yg wat silap...pastu nak mrh aku plakk...hahh aku mrh la korang blk..alaa tp korang bukan dgr pon aku mrh korang..tuk kepuasan aku je...nasib la jd vendor..gitu la gamak'y...hohoho gmbr k.ct xde sbb sape soh cuti..wakaka!!! dah2 tu k.ina...g la blk....si Auni dah tunggu kat umah tu... :)


aik...gmbr aku?? xde org nak amik... :) tp xpe2..aku amik gmbr aku sdr la..ngee.. :)


hahahah...g dlm toilet...ms tng tunggu wani *tutt....hahaha...mm ni la toilet ksm aras 4...ala biase2 je...yela camne nak kasi *best...slalu je toilet rosak la...xde air la..ishhh..harus ke?? eh eh aku xleh nak komen byk bab2 g*m*n ni..kang ade plak blog aku kene sita...hohoho...mcm2 kes blog skg nih..isu sensitif la kate kan..eklehh..ikot kan byk je lg aku nak komen...tp memandangkan aku kejap je kat sini (nak blah ke mane wey?) mls la aku nak cite byk... :) (takot akceli..hahahah) hee...aritu aku kelihatan ijau la..ngee...pelik tuk diri ku... :)

p/s : hahahah...even aku curik2 snap gmbr2 tu...skg nak mntk ijin ye...ngee :)

10 comments:

rosealley said...

wah, da tukar template ek??nak tuka gak, tapi macam malas nak add widget sume balik, huk huk

nape pelik ye pakai ijau?xsuka ijau ek

fatiee said...

"saye mmg malas nak layan org2 itu..siape kah?? fatee sile tolong jwb...hohoho"... errr harus ke sy jawab? muahahha... xpe la anne.. sabo je la yea.. begitu lah perasaan hamba suatu ketika dahulu.. ecehh!! ermm dlm toilet tu pon nak snap2 gak!! adehh.. lama xmasuk toilet tu.. muahahha.. kem salam sume yea anne!!

maylyn said...

anne seyes la ko amek la gmbr kt toilet hahahha ishhh i agak merindui tmpt itu laaa

qiqinz said...

dear, ade handbags baru update..feel free to visit k

http://qiqinz.webs.com

anneweeza said...

rosealley >> hoho..ahah sajeje tuka..ade gak lg a few dlm simpanan...ngee..ahah mmg agak mls la nak add blk widget2 sume..tu yg still kosng je la..hah xpelah..slow2 ek.. :) ehh bkn xsuke ijau..just cam jarang je pki ijau..ngee :)

fatiee >> hohoho...hahahha nmpk'y skg giliran hamba la plak rs ek?? tp ca xbleh blah..hohoho..xpe2...akan ku sabar lg sikit ms.. (ayat xsbr tu ekceli..) wakaka!!

maylyn >> hahahaha....rindu ek?? adehh xperlu kot....xbest pon....hahahah!!!

anneweeza said...

qiqinz >> ohh ya ya i will...thanks :)

Skinny Legs said...

weh haruslah snap gambar profile i...len kali nak amek gamba i...amek dr depan bkn dr tepi..haha

anneweeza said...

skinny_legs >> hahhaha..suprize!!!!

Anonymous said...

wah...wani dah curi takhta i...hee
sib baik x amek job i dulu...ekeke
klu i ade lg kat c2,mst gambr i pun ade kan..kan..kan~~atulnoor:)

anneweeza said...

atulnoor > ye ye...mesti la...hee :) die xlantik pon tuk tahta tu...die yg lantik diri die sdr...wakakak!! :P