Wednesday, January 7, 2009

YES MAN punye hal..

3/1/2009 ~ Sabtu

Pas settle hal kat subang...singgah umah jap tuka baru lu...hohoho..ade misi penting pastu..ngeee....dr mlm tu dah plan ngn en.neo nak tgk YES MAN...sgt bekobar pas bc review from ROSEALLEY tmbh plak pas SKINNY LEGS pon beriye cite kat aku pas die tgk..sarah pon kate sgt lawak..adehhhh..gatal sume kaki tgn nak g tgk nih...kohkohkoh~

Smp je kat jj balakong~tmpt biase~kul 3..hahah...yes man kul 6.30 je ade...ahhh xkire nak tgk dah..sanggup tunggu ni...sbb pasni mesti dah xde...dr kempunan baik tunggu gak..hohoho :) mmm sementare nak tunggu tu 6.30 tu xkan nak blk kan?? So lepak kat kfc...nape kfc?? Ntah sbb tu plg xrmi org..yg lain cam ramai je...kang xleh plak nak lepak lame2...nnt org dok pndg penuh maken plak..ngee....Pas dah mkn2...dah berassap kerusi tu...g watson plak...hahah..lame gile dlm tu...hahah...siap beli perfume lg...hahah...gatal sungguh sbb botol die cntk...hahah....ade 3 kuntum bunge lg kat penutup die...hee...bau pon sweet je...~flowers...alaa ok pe klu takat nak g keje tu...xyah pki mahal2 pon sbb dah mmg wangi...hahahahah...haruss kee~~ :P

Jln punye jln punye jln...last2 terembat gak la...3 lai suar ngn 2 lai tshirt...adehhh..kate azam baru yg utama nak jimat...aduhh...ni sume salah wayang..sape suh lmbt sgt...gedebushh!!! alaaa tp sume tu murah2 je..xpelah ehh..maapkan je laa...~~
Hahahh dah kul 6...YESS laahh...huuhhuu..bergegasla kami ke sane...dah senyum2 nih sbb dah leh bayang aksi2 sengal cite tu...hahah ade kusi kosong!! Cpt cop!! Br je nak duduk~~yarrkkkk!!!!! Eee......!!!!! cehhhh!!! Ade bau yg Xmenyenangkan!! Sgt busuk ok..aduh...(kerot2 dahi ms taip nih) org dah dok blkg kusi aku tu BAU badan....trs melompat aku!!! Toleh blkg..ade couple tgh mesra....eeeee wey!!! Xbau ke awek/balak ko tu bebau...adehhh...sgt kuat k bau nyer...die leh main belai2 rmbt lg...aduh..aku ngn en.neo dah belakon tgk iklan2 movie....pastua ku prasan ade 3 geng mamat lak duduk..hahahh derang pon prasann..siap tgk2 blkg gak...hahah...dieorg dah gelak2....hahah..aku pon tgk je dr jauh...hahahhahh en.neo dah gelak bagai nak mati..aduhh...mcm2...tau ar tgh bercinta..xkan la smp xbau..aduhhh!!! mmm sukati korang la labu...Bile dah msk panggung aku doa sgt jgn la couple tu same movie...asal org msk je aku tgk...hahah....sgt gabra ok time tgk2 org msk..haruusss ke aku takot ngn dieorg?? Hahaha....Thank God...xde pon derang..huhhh...

Bile movie stat...aku da gelak dr mule cite smp abis...aduh...sgt2 lawak..org plak xrmi..so ikot suke aku ler nak gelak sakan...hahah.....sgt best la cite tu...lawak gile....smp abis 2 botol mineral sbb tekak kering gelak cam antu....(heee...leh senyum2 lg ms taip nih)

Tp harusss ke wahai en.neo letak air dlm poket???....aku suh pegang la weyy...mahal tau air mineral tu...aduh...last2 buang je....nasib tinggl sikit je air nyer...~~mcm2 perangai... :)


nota kali : ujung bulan nak tgk SIFU & TONGGA plak..hahah....mesti lawak gak... :)

3 comments:

fatiee said...

alaahaii.. tunujuk la wajah en neo itu.. hihihi.!!

anneweeza said...

hahaha....next entry mayb ade kot...huahuahua..allaaa die bukan watak penting pon...pelakon tambahan je...ngeeee :)

liza said...

msti si denin dh kentot kt air tu...pstu ko minum...ekek