Friday, June 20, 2008

:: Petang Itu ::

PETANG ITU....hahaha ekceli aku pon lupe bile dah tp ade la kot dlm 2 3 minggu lps kot...Aku blk Melaka sebab nak amik exam Mtest...hahaha xkan xtau kot exam pe tu...huhu Kpli la.... :). Sampai aku apply cuti tau semata2 nak prepare tuk exam tu....da PETANG ITU aku dan Adnin pun g la carik skolah yg aku kene amik exam...payah gak la nak carik...sampai tanyer kat makcik jual goreng pisang tepi jalan...tp ktorg beli gak tau goreng pisang makcik tu...heee....amik ati skt...
Pas dah jumpe skolah tu..ktorg dah xde hala tuju....mmmm terus ke tasik air keroh...petang2 kan mesti la meriah kat situ.....Org2 memancing (sentiasa je ade), org berjogging, org dating2 (eh aku singgah mkn je la...) ktorg pon lepak la situ jap...mkn goreng pisang la...air tebu.....hee...

Tetibe aku nampak something cam manarik perhatian aku...ala susah la nak cite...alayg cam kete dlm air tu....tp kite kayoh tuu.. (ala tgk je la kat gmbr ats tu)....aku pun excited nak naik gak...tp mule2 tu si Adnin xkasi...tp aku nak gak...!!! aku pujuk die smp die nak....heee....akhir'y terhasil la gmbr2 kat atas tu.....i likeee.......aku naik yg wani pink lg.....heee....sejam...mmmm sgt puas.... :)

p/s : to Adnin -thank u so muchhh....

1 comment:

liza said...

hish....dating lg....