Friday, June 20, 2008

Perkelahan kami.....


Yuuuhuuuu......sabtu lepas aku,wani,fadh,atul,syud (opismate aku sume tu..) g picnic.....g sg.congkak lg....hahahah.....wani sbg leader aku plak sbg secetary..huhu siap wat paper work tuuu...(sgt poyo ek) tp xkan la aku nak paste paper work tu kat post niee..ish ish ish...sgt xmsk akal...allaaa cayo la ckp denn...
Disebabkan Wani leader so die la driver ktorg..naik volvo seyyyy...jgn xcaye....hahaha...ktorg berkumpul kat stesen komuter kajang (ala senang skt wani nak kutip anak2 buah die nie..). Eheh lupe plakk...makn sume bwk sorang skt tau..save skt...just tong2 wet petrol je la...tp ktorg dah set la msing2 bwk pe...(spt dlm paper work la..).
Smp sane lam kul 10 lbh kot...waaa sgt teruja kami sume.....makan2.......mandi2 smp menggigil..hahaha siap usha port org tu...org tu blah jer ktorg plak replace....heee.....sgt best....gelak jgn ckp la...aku rs suare ktorg jr yg dengar kot....ape tak nyer masing2 ade je gelagat yg xleh msk akal (wani ngn atul takut air...hahahaha.....)
Pas dah penat2 mandi mande....ktorg pon nak blah dah...time siap2 nak blk tu...ujan renyai2 plak...aikk xkasi ktorg blk kee...heee...(poyos).....mmm perjalanan blk ok je...xsesengal pegi (ikot je bontot bus K**P)hahahaha.....tp dlm kete waktu blk dorang ni wat dajal nagn aku..cehhhhh....letih plus naik volvo..mestila aku rs cam org dodoi2 aku...then pe lg...aku pon zzZZzzz......laaa...cehhh..saat aku post ni br aku tgk gmbr2 tu..cehh cehh lg skali...tp xpelah untk menghargai penat lelah dajal dorang tu...aku selit la skali gmbr tuu.. (carik la sdr okes)...daaaa....
p/s : to wani,syud,fadh,atul - sgt enjoy ek!!!
p/s : alaa toilet kat situ xbape bersih la....kecewa skt aku....
p/s : msk byr rm1 tau + parking rm2
p/s : hahaha..ms nak blk volvo wani cam susah nak stat..haha cuak jap aku.... :P

4 comments:

sYUd ZaiNaL said...

hahaha..misi pertama suda berjaya..bila nak p nek gunung neh?huhu..wani..cpt,wat paper work (*^-^*)

Skinny Legs said...

hahaha...
okeh2...SU...next trip...KK...amacam? *smug*

anneweeza said...

hahaha...klu nek gunung aku rs xsmp stgh kot..br suku da lpor...lg suku xlarat dah...hahahah!!! ahakkk!!!

liza said...

merayap jek ko kn...
ko mmg....bkit st. paul pn ko xnaik lg kn...kn...kn... ;p