Wednesday, March 18, 2009

post secara rapid =)

salam sume =)

misi hari ini adalah post secara laju yukkkk =P

xde huraian tau...statement semate2....lalalalallaa =)

huhu smlm kite ade beli sliper indoor yg baru...hik..hik...setelah eksiden beberapa kali ngn sliper yg lame..wlupn xmsk wad la kan =) sliper indoor yg lame mmg dah uzur tuk menampong kaki ku yg gomok iniss =P ohhoo xcaye yerk?? sile rujuk lampiran yukkk =P


sliper indoor ku yg baru berumur sehari =) SI BULAN & BINTANG :P

yg lama :) huhu..sile jgn kutuk..yee..mmg sgt buruk suda..tp byk berbakti tu...nama'y sang BEST sbb ade tulis best kat atas die..ngeee =) trime kasiiihh BEST...u mmg de BEST lah!!

lalalala...ini pulaa si MUNGE =) sliper ku di opis...tugas'y membawa ku ke surau dan toilet :P aku rembat kat jj je...alaa yg murah2 itu.... rm2.90 shj....sape curik akan ku sumpah jd sliper ASADI =) hihihihi....ke nak BATA??



Mencegah lebih baik dari mengubati maaa =) heee....kite skg sgt menjaga kesihatan ok...mkn pon yg berkhasiat je =P ( baiklah..sy tipu =< ) oleh kerana watson ade promotion EPO ni..aku pon tup je mata then trs ke kaunter~wahh!!! terel tak? ohhooo byk khasiat'y EPO ni...opsss suppliment tuk WOMEN je tau...yg MEN sile beli tongkat pak ali..hahahah tetibe jerk~~cita2 ku skg take 2 tablets everyday...tanpa skip =P berjayakah?? luu pikir la sdr!!!
(^_^)
huhh smlm 24jam sblm skg..hah hah!! time camni la..ALONG ku col..borak pjg koo... =) mcm2 die cite...main topic psl IMAN yg dah pndi naik walker...hahhahah mesti comey..~~bayangan sdr jerk =P smp la ke satu topic yg wat diri ku berpikir smp la saat ni..saat ke 30 skg nih =) mmm betul ke nih?? ish bole ke nih? sesuai ke nih? ish ish ish lg...long!!! ko la nye psl nih...ko yg bkk topic ituuu..... ;'O
AlONG dan permata hati nya....IMAN =)


sekian post secara rapid dari ku utk anda semua.... =P trima kasihhh~~

ok k dah tu...mari kerja....lalallallalala ari2 kerja.....lalalalalalaaa =)

6 comments:

dd dudu said...

kite nyee selipar mashi maro kaler pink ;p pakai kat opis hehehehe

anneweeza said...

hihihihi =) comey...comey =P
bole bayang dah ni...

Skinny Legs said...

hah..bile nak tangkap gambo bilik ko tuh...nak tgk taman dalam bilik ko...ekekekeke

anneweeza said...

hahha!! jgn pecah rahsia wey =)

malu ar beb..

nnt ade plak macik2 yg anta ank die tadika kat umah aku plak =P

Miss Moon said...

sipar kiter sama la yang munger munger tewwwwwwwwww

MaR~ said...

comelnye slipar tu!
mane bli. comelll sgt!