Wednesday, September 24, 2008

September ku....

Weehoo!!! Sgt lame aku xm’update ini blog….apa suda jd?? Huhh...ni sume gara2 portal yga ku dok ngadap ari2...sgt bz ok....almost everyday ade je requirement baru smp xsemapt nak msk list so nak xnak kene gak la aku menahan emosi dan jasmani aku membuat’y walaupon aku xbape nak tau wat nye...kehkehkeh!!!! as de result ade yg berjaya dah tak terkecuali ade yg tak bejaya.. :( pastu ditambah plak dgn meeting je...aku pon dah xtau bape kali dah...huhhh ilang ingatan dah aku nih...noooo.... :(

So nak dijadikan crite...bg aku september ni bulan yg paling bz dan ramadhan yg paling best dlm idop aku sbb aku ’idop sdr’...ngee...apekah?? yela...aku ari2 msk sdr tau tuk buke ngn sahor..(kdg2 sgt mkn luar..tu pon klu de org yg sudi belanje..) apekah yg aku msk?? Hee..yg simple2 je...asal kenyang dah la..tp den banggo ngn perubahan idop den ni...ngeee... :)

Akceli byk je bende yg belaku yg aku nak cite kat ni...fadh pon slalu tnye..wey anne,ko xupdate ke?? (wlpn aku tgk die pon xupdate...hahahah...sibok ngn bisnes blog die la tuh). Sbb dah byk sgt nak cite...h.pon aku pon dah penoh ngn gmbr2 yg aku nak cite tu...tp disebabkan kekangan ms so aku terpakse lupekan je la...(aikk ramai yg kecewa ke?? ngee..)..hahahha...aku yg dah lupe nak cite pe sbnr’y..wakaka...

Lastly aku ucapkan slmt berpuase tuk minggu yg terakhir ni k...moge2 doa2 kite dimakbulkan Allah s.w.t..amin....

p/s : wani mesti tau doa aku pe ek?? Hee... :)

No comments: